Britax Max Way Plus: Säkerhet i Bilbarnstolen

Vad är britax max way plus?

Britax Max Way Plus är en konverterbar bilbarnstol som kombinerar säkerhet och komfort för barn från 9 månader till 6 år. Den specifika egenskapen som skiljer denna bilbarnstol från andra på marknaden är dess förmåga att vara bakåtvänd tills barnet är 25 kg, vilket är betydligt längre än de flesta andra bilbarnstolar.

Hur installeras britax max way plus?

För att installera Britax Max Way Plus börjar du med att göra säker på att bilbältet är helt utdraget. Sedan trär du bältet genom bilstolen och låser fast det. Du justerar sedan höjden på huvudstödet och fäster barnet med säkerhetsbältet. Ett slutligt steg är att justera lutningsvinkeln för att säkerställa att barnet sitter bekvämt.

Bilbarnstol Åldersintervall Viktintervall
Britax Max Way Plus 9 månader – 6 år 9 – 25 kg

Vilka är fördelarna med britax max way plus?

Britax Max Way Plus erbjuder många fördelar. Först och främst kan den användas för ett längre åldersintervall jämfört med många andra bilbarnstolar. Dessutom är dess förlängda bakåtvänd användning en stor fördel eftersom det är den säkraste positionen för barn att resa i. Dessutom är den utrustad med flera funktioner för att göra resan mer bekväm för barnet, såsom ett justerbart huvudstöd och ett flertal lutningspositioner.

Är britax max way plus säker?

Absolut! Britax Max Way Plus är designad med säkerhet i åtanke. Bilstolen är godkänd enligt den senaste brittiska normen R129 (i-Size) och har säkerhetsfunktioner såsom sidokrockskydd, Fempunktssele och integrerad huvudstödsjustering. Så du kan vara säker på att ditt barn är skyddat under hela resan.