Ivana Trump make/maka – Ivana Trump: Här är Allt du Behöver Veta om hennes Make och Maka

Vem är Ivana Trump?

Ivana Trump, född Ivana Zelníčková, är en tidigare tjeckoslovakisk skidåkare och modell. Men mest känd är hon för sitt äktenskap med den tidigare amerikanske presidenten Donald Trump. Hur kom det sig att hon hamnade i denna position? Låt oss ta reda på det!

Hur träffades Ivana och Donald Trump?

Ivana och Donald träffades på ett modeevent 1976 i New York, och de slösade ingen tid. Bara ett år senare gifte de sig, och med det blev Ivana fru Trump.

Ivana blev mamma till tre av Donalds barn – Donald Jr., Ivanka och Eric. Hon spelade såväl mamma som affärspartner under deras äktenskap.

Ivana Trumps femårspiska

Till skillnad från honung blir inte alla äktenskap sötare med tiden. Donald och Ivanas äktenskap slutade i en offentlig och bitter skilsmässa 1992.

Vad gör Ivana Trump idag?

Efter skilsmässan från Donald, har Ivana hållit sig borta från rampljuset men har ändå gjort flera offentliga framträdanden. Hon har långt ifrån gått i pension och är fortfarande aktiv inom företagsvärlden.

Ivana skrev också en bok (”Raising Trump”) där hon delar med sig av sin historia och sina insikter om att uppfostra sina tre barn.

Namn Födelsedatum Aktuell karriär
Ivana Trump 20 februari 1949 Författare, affärskvinna

Listan av Ivana Trumps bedrifter är lång:

  • Tidigare professionell skidåkare
  • Modell
  • Fru till Donald Trump (1977-1992)
  • Mor till tre barn
  • Författare till ”Raising Trump” boken

Livet ger inte alltid färdiga svar, och ibland kan det vara svårt att förstå karaktärer som Ivana Trump. Men, om man tittar närmare, kan man inse att hon är så mycket mer än bara en ex-fru till en berömd man.