Mimer Västerås, största bostadsföretaget i Västerås

Söker du lägenhet i Västerås? Via Mimer hittar du lediga lägenheter i Västerås. Mimer är Västerås största hyresvärd och förvaltar inte mindre än ca 11 600 lägenheter i 31 olika områden inom Västerås. Via www mimer nu  hittar du lägenheter i Västerås i olika storlekar. Västerås har de senaste åren blivit en populär stad att bo och arbeta i. Via bra förbindelser pendlar även många från Västerås till jobb inne i Storstockholmsområdet. 

Snabba fakta om Mimer Västerås

Vad?Bostadsbolag med många hyresrätter
Var?I Västerås
Hur?Du söker via Mimers hemsida
Varför?Om du är på jakt efter boende i Västerås

Mimer i Västerås har lediga lägenheter för alla

Hos Mimer Västerås kan nästan alla hitta ett boende som passar dem. Med många bostäder i alla prisklasser, och i en rad olika områden, har Mimer ett mycket brett utbud. Mimer har även bostäder i olika storlekar, och i fastigheter från olika epoker.

Mimer i Västerås kan även godkänna ditt bostadsbyte, under förutsättning att du uppfyller de krav som finns omnämnda på deras hemsida. För att får göra ett bostadsbyte krävs bland annat att du bott i din nuvarande bostad i minst ett år. Det krävs också att varken du, eller den du vill byta bostad med har misskött era åtagande gällande er bostad.

Bostads AB Mimer har även nybygge i Västerås. Det gör att du kan ställa dig i kö och på sikt kunna flytta in i en helt nyproducerad och fräsch lägenhet i något av Mimers nybyggnadsprojekt i Västerås.

Www mimer se, leder inte till bostad i Västerås.

Var dock noggrann med adressen när du surfar. Mimer.se leder nämligen inte till Bostads AB Mimer, utan det är viktigt att du använder dig av “.nu” för att det skall bli rätt. Via mimer.nu hamnar du rätt och ser lediga lägenheter i Västerås.

Mimer Bostad AB Västerås skall inte förväxlas med Byggnads AB Mimer Västerås.

Det är två olika företag.

Om du är intresserad av att söka lägenhet, kan du hos Mimer ställa dig i kö för bostad i  Västerås. Genom att samla köpoäng kan du så småningom avancera i kön och bli aktuell för mer och mer attraktiva bostäder. Ju längre du står i kö, desto större är möjligheten att du kan få just den bostad du letar efter. Så ställ dig i kö redan nu så är du förberedd när din drömbostad dyker upp.

Felanmälan hos Mimer i Västerås

Hos Bostads AB Mimer i Västerås, kan du när du blivit  kund, logga in på deras portal för felanmälan. Det här är ett smidigt sätt att kontakta din hyresvärd på, och det hjälper dig att hålla ordning på de ärenden du har pågående.

Västerås är med sitt läge en utmärkt plats att bo på. Staden har goda kommunikationer med Stockholm, såväl som övriga städer i Mälardalen. Genom Västerås löper också motorväg, vilket gör att du snabbt kan förflytta dig till omkringliggande städer och orter.

Med sin storlek har Västerås också ett brett utbud av både mataffärer och specialbutiker. Här finns sjukhus och all kommunal service som du kan förvänta dig av en större svensk stad.

I Västerås hittar du även ett brett utbud av restauranger, barer och nattliv. Kort sagt har du i Västerås tillgång till all bekvämlighet du kan tänkas behöva.

Västerås en stad för alla

Utöver att ha tillgång till ett brett utbud av affärer och kommunal service, bjuder Västerås och dess omkringliggande områden på en vacker natur. Hela Mälardalen är känd för sin frodiga grönska och sitt vackra insjölandskap. På cykelavstånd hittar du mängder av utflyktsmål för dagens eller helgens aktiviteter.

Västerås har även en väl utbyggd barnomsorg samt bra grund- och gymnasieskolor. Det finns gott om aktiviteter för unga, i form av fritidsgårdar och andra aktiviteter. 

Även för de äldre har Västerås ordnat det bra. Här finns ett antal gruppboenden och dagcentrum där de äldre kan få hjälp i olika omfattning och efter de behov de kan tänkas ha.

Kort sagt är Västerås en stad som passar för både ung och gammal, ensamstående såväl som familj. Här finns något för alla. Så surfa in på mimer.nu redan idag, och planera för din framtid i Mälarstaden Västerås.

Det bästa med Mimer.nu:

  • Möjlighet att stå i kö
  • Stort utbud av bostäder
  • Smidig felanmälan
  • Möjlighet att ansöka om nybyggda bostäder