Min att-se-lista

Vad betyder ”Min Att Se-Lista”?

Så, du är nyfiken på vad ”Min Att Se-Lista” är, eller hur? Tja, kort sagt, det är en lista du skapar för att hålla reda på alla filmer, TV-serier, böcker, platser, händelser och till och med uppgifter som du vill komma ihåg eller siktar på att uppleva i framtiden.

Hur skapar jag min egen ”Att Se-Lista”?

Det är verkligen enkelt! Allt du behöver är en penna, ett papper och din fantasi. Skriv ner allt du skulle vilja se, göra, läsa, uppleva – du bestämmer! En del människor har till och med flera listor, en för filmer, en för böcker, och så vidare. Ta en titt på följande tabell för att få lite inspiration!

Typ av lista Exempel Varför det är på listan
Film ”Rymdinvasion i Lappland” Populärt 50-talets b-film
Bok ”Män som hatar kvinnor” En bästsäljande thriller
Plats Abisko Storslagen natur och norrsken
Uppgift Lär mig att laga sushi Utmanande och roligt – plus gott!

Vad händer när jag har sett, läst eller gjort allt på min lista?

När du har tagit dig igenom hela din lista, varför inte börja om och skapa en ny? Livet är fyllt av fantastiska upplevelser att upptäcka! Oavsett om det är nya filmer, böcker, platser att besöka, eller till och med färdigheter att lära sig, finns det alltid något nytt och spännande att verkställa på din Att Se-Lista.