Orbaden Spa & Resort: En avkopplande reträtt i den svenska naturen

Vad är Orbaden Spa & Resort?

Orbaden Spa & Resort är inte bara ett spaanläggning, det är en upplevelse. Beläget i det vackra Hälsingland, erbjuder Orbaden en chans att fly från vardagens stress och njuta av en stunds avkoppling.

Varför ska jag välja Orbaden?

Föreställ dig att du sitter i en relaxstol, med utsikt över den vackra insjön Orbaden. Du känner doften av eteriska oljor, hör ljudet av stillsam musik och känner dig helt avslappnad. Det är den typ av upplevelse som Orbaden erbjuder. Men det är inte allt, de erbjuder också yogaklasser, skönhetsbehandlingar och till och med matlagningskurser!

Efter behandlingarna kan du njuta av en gourmetmåltid i restaurangen med utsikt över det västra havet. Är inte det frestande?

Funktioner Detaljer Värde
Spa-behandlingar Massager, ansiktsbehandlingar, kroppsscrubs och mer Pris varierar beroende på behandling
Restaurang Varierad meny med lokala råvaror Pris varierar beroende på menyval
Boende Luxuösa rum och sviter med sjöutsikt Pris varierar beroende på rumtyp

Hur bokar jag min vistelse på Orbaden?

Du kan enkelt boka din vistelse på Orbaden Spa & Resort via deras hemsida. Där kan du också hitta mer information om de olika behandlingarna, rummen och specialerbjudanden.

Varför vänta? Skäm bort dig själv!

Orbaden Spa & Resort är det perfekta stället att ladda batterierna. Så gör ett besök och ge dig själv permission att njuta, slappna av och ta hand om dig själv. Du kommer garanterat att gå därifrån känna dig som en ny person!

  • Skrivbordsarbete
  • Avslappnande utomhusytor
  • God mat och dryck