Theo Wahlgren – allt du behöver veta

Theo Wahlgren, född 2007,  är son till Pernilla Wahlgren. Han syntes tidigare i realityserien ”Wahlgrens värld” som handlar om familjen Wahlgrens liv. Till skillnad från syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso har Theo valt en anonym tillvaro och ska framöver inte synas lika mycket i serien längre.

Snabbfakta om Theo Wahlgren

Fullständigt namnTheo Wahlgren
Känd förSon till Pernilla Wahlgren, har synts i realityserien ”Wahlgrens värld” 
ÅlderFödd 2007, 15 år gammal
LängdOkänt
BorLidingö
NummerTheo Wahlgrens telefonnummer är svårt att hitta på nätet 

Hur gammal är Theo Wahlgren? 

Det är många som är nyfikna på Theo Wahlgrens ålder, och många googlar på saker som ”hur många år är theo wahlgren”, ”hur gammal är theo wahlgren 2018” och ”hur gammal är theo wahlgren 2019”. Sanningen är att han i mars 2022 fyllde 15 år.

I 15-årspresent fick han en mopedbil av sin mamma, Pernilla Wahlgren, vilket hon har skrivit mycket om på sitt Instagram-konto. Hon blev väldigt omskriven efter köpet eftersom en mopedbil kostar väldigt mycket pengar, upp emot 100 000 kronor. Dessutom anses inte en mopedbil vara särskilt trafiksäker, vilket hon även fick kritik för. 

Theo Wahlgren i Wahlgrens värld och offentligheten

Theo Wahlgren har synts flera år i serien Wahlgrens värld. Ju äldre han har blivit, desto mindre har han dock synts, och enligt mamma Pernilla Wahlgren beror det på att han numera vill vara mer anonym än tidigare.

Hon har bland annat sagt i en av Bianca Ingrossos vloggar att Theo varken vill vara med på mammas Instagram-konto eller blogg längre, och han syns mindre och mindre i tv-rutan. Men den som följer Pernilla på Instagram får veta en hel del om sonen ändå. Bland annat att han har opererats för en brusten blindtarm och även brutit nyckelbenet under en fotbollsmatch. 

Theo Wahlgrens pappa och familj 

Theo Wahlgren har en minst sagt stor familj. Här är ett par av hans familjemedlemmar och släktmedlemmar: 

  • Pappa. Theo Wahlgrens pappa är polisen Joachim Lennholm.
  • Mamma. Theo Wahlgrens mamma heter Pernilla Wahlgren. 
  • Syster. Theos syster är ingen mindre än Bianca Ingrosso, som till vardags är influencer och entreprenör. 
  • Bror. Theo har även ett annat känt syskon, nämligen Benjamin Ingrosso. Han är artist och låtskrivare, men även programledare på TV4. Han har ett eget tv-program på TV4, Benjamin’s. 
  • Bror. Oliver Ingrosso heter Theo Wahlgrens andra storebror. Han driver en egen restaurang i Stockholm. 

Theo Wahlgrens flickvän

Det finns ingen information om huruvida Theo Wahlgren har en flickvän eller inte, och det beror troligtvis på att han är så pass ung. 

Theo Wahlgren på sociala medier

Theo Wahlgren är aktiv på sociala medier. Han finns bland annat på Instagram, där han har över 71 900 följare. Däremot har han inte lagt upp några inlägg ännu. Han har inte ett Facebook-konto och inte heller ett konto på TikTok.

På Flashback skvallras det en del om honom, men han har ingen egen skvallertråd. Det skvaller som finns går istället att läsa i trådar som handlar om hans mamma Pernilla. 

Theo Wahlgrens fritidsaktivitet – fotboll

Precis som många andra 15-åringar har Theo Wahlgren flera intressen. Ett av dem är fotboll. Theo spelar i ett lag på Lidingö, där han bor. Enligt lagets webbplats har de en hel del träningar och matcher, så Theo har helt klart fullt upp med sitt fotbollsspelande. 

Hur lång är Theo Wahlgren? 

Det är även en hel del människor som vill veta hur lång Theo Wahlgren är. Tyvärr går det inte att hitta så mycket information om det. Och med tanke på Theo Wahlgrens ålder finns det risk att uppgifter om hur lång han är helt enkelt inte stämmer, eftersom han eventuellt inte har slutat växa ännu.