Time Care Pool i Skellefteå: Vård och Fritid

Vad är Time Care Pool i Skellefteå?

Time Care Pool är ett bemanningssystem för vikarier som finns tillgängligt för personal inom hälso- och sjukvård, omsorg och förskola i Skellefteå kommun. Systemet är digitalt och ger dig som vikarie möjlighet att själv styra över vilka pass du vill och kan jobba. Systemet är således både enkelt och flexibelt.

Hur fungerar Time Care Pool?

Som vikarie i Time Care Pool loggar du in i systemet och fyller i dina tillgängliga tider och önskemål om arbetspass. När ett pass blir ledigt som matchar dina inställningar kommer du bli erbjuden passet. Du har därmed möjlighet att styra över ditt eget arbete och schema på ett smidigt sätt.

Funktion Fördelar för vikarier Fördelar för arbetsgivare
Flexibilitet Självstyra över vilka pass du vill och kan jobba. Effektiv och anpassad bemanning.
Digitalt system Enkelt att fylla i tillgängliga tider och arbetspass. Snabbare och enklare hantering av vikarier.
Tillgänglighet Möjlighet att jobba inom flera olika områden. Säkrar access till kvalificerade vikarier.

Vilka kan jobba via Time Care Pool?

Både dig som är aktiv i arbetslivet och dig som studerar kan jobba som vikarie via Time Care Pool. Det ända du behöver är en anställning med Skellefteå kommun samt att vara registrerad i Time Care Pool systemet.

Vilka möjligheter finns med Time Care Pool?

Time Care Pool ger dig möjlighet att jobba inom olika områden vilket kan vara en stor fördel om du vill ha variation i ditt arbete. Utöver detta får du möjlighet att testa på olika arbetsplatser och bygga upp värdefull erfarenhet och kontakter inom olika verksamhetsområden.

Vad krävs för att kunna jobba via Time Care Pool?

  • En anställning med Skellefteå kommun
  • Registrering i Time Care Pool systemet
  • Vilja att prova på olika arbetsområden och arbetsplatser

Så här registrerar du dig i Time Care Pool Skellefteå

För att kunna jobba via Time Care Pool Skellefteå behöver du först och främst en anställning med kommunen. Därefter är det bara att registrera sig i Time Care Pool systemet. Registreringen är enkel och tar inte lång tid, bara följ stegen som framgår på Skellefteå kommuns hemsida.