Yellowstone Säsong 5 i Sverige: Spännande nyheter för fans

När kommer Yellowstone säsong 5 till Sverige?

Alla Yellowstone-fans i Sverige måste hålla andan lite längre. Det har ännu inte fastställdas något exakt datum för när Yellowstone säsong 5 kommer att lanseras i Sverige. Men du kan förvänta dig att det kommer inom ett år efter USA: s premiär, om vi följer tidigare mönster. Så håll ögonen öppna!

Hur kan jag se Yellowstone säsong 5 i Sverige?

Funderar du på vart du kan se din favoritserie? Ingen fara, vi har svaret! I Sverige kan du streama alla säsonger av Yellowstone på populära streamingtjänster som Viaplay och Paramount+. Erbjudanden varierar dock, så det kan vara en bra idé att kolla uppdateringar på dessa plattformars webbplatser regelbundet.

Säsong Plattform Releasedatum i USA
1 Viaplay 20 Juni, 2018
2 Viaplay 19 Juni, 2019
3 Viaplay 21 Juni, 2020
4 Paramount+ 7 November, 2021

Vad kan vi förvänta oss från Yellowstone säsong 5?

Spänningen stiger då vi vet väldigt lite om handlingen för säsong 5. Men vi vet att seriens skapare, Taylor Sheridan, aldrig har svikit oss förut. Vi kan alltså förvänta oss fler intriger, dramatik och oförglömliga karaktärsmoments. Så bänka dig och förbered dig på en riktig bergochdalbana!

Var kan jag se tidigare säsonger av Yellowstone i Sverige?

Om du har missat någon av de tidigare säsongerna, oroa dig inte! Du kan strömma alla tidigare säsonger av Yellowstone på Paramount+ och Viaplay i Sverige. Happy viewing!

  • Viaplay: Här finns de tre första säsongerna tillgängliga.
  • Paramount+: Säsong 4 finns nu att strömma, och resten av säsongerna kommer snart att läggas till.