Hässelby skadade barn

Två personer har blivit anhållna eftersom de är misstänkta för mord och även mordförsök på två små barn. Det finns enligt polisen sannolika skäl till att de två personerna har knivhuggit barnen. Dessutom misstänker polisen att barnen därefter har blivit utkastade från bostaden.

En dramatisk händelse där ett barn dog

Det var under kvällen som två barn blev hittade utanför en bostad. De båda barnen var under 10 år gamla och var livlösa när de blev hittade. Polisen meddelade att det fanns misstankar om att barnen fallit eller blivit utkastade från flera meters höjd. Efter att barnen blivit hittade blev de förda med ambulanshelikopter till sjukhus. Olyckligtvis gick det ena barnet bort på sjukhuset medan det andra barnet blev vårdat för livshotande skador.

Hässelby skadade barn Flashback

Det har varit ganska mycket snack om händelsen på forumet Flashback. Där framkommer att de två personerna har varit föräldrar till barnen. Pappan ska också ha haft skador när polisen kommit in i bostaden. Trots att det finns olika versioner om vad som har hänt är de flesta eniga om att barnen blivit utkastade från en balkong.

Däremot är det mer oklart vad som har hänt innan det. Vissa påstår att båda föräldrarna har varit med och planerat händelsen tillsammans medan andra påstår att det uppstod bråk mellan föräldrarna.