Uppklippta Korta Frisyrer för Kvinnor Över 60

Vad innebär det att ha uppklippt kort frisyr?

Uppklippt kort frisyr är en stil som har varit populär sedan 60-talet. Det är en frisyr där håret är klippt i olika längder för att ge en slags trappstegseffekt. Denna stil kan vara mycket smickrande för de med tunna hårstrån, eftersom den extra volymen ger en illusion av mer hår. Den kan också vara ganska tuff och chic för de som vill ha en lite mer nittygritty look.

Vem passar uppklippt kort frisyr?

I grund och botten alla! Det viktigaste är att du känner dig bekväm med frisyren. Dock passar uppklippta korta frisyrer särskilt bra till de med tunt hår eftersom det ger en illusion av mer volym. Det kan också vara en bra option för de med ett runt ansikte, eftersom den kan hjälpa till att förlänga ditt ansikte och framhäva dina ansiktsdrag.

Vi inser att det kan bli överväldigande att välja den bästa frisyren för dig. Därför har vi skapat en tabell för att ge dig mer fördjupad information om uppklippta korta frisyrer.

Frisyr Namn Passar bäst för Maintenans
Uppklippt Bob Tunt hår, fyrkantigt ansikte Medel
Uppklippt Pixie Runta ansiktet, normal hår Låg
Uppklippt Shaggy Bob Normal till tjockt hår, ovalt ansikte Medel till hög
Uppklippt Lugg Alla hårtyper, hjärtformat ansikte Medel

Tips för att upprätthålla din uppklippta korta frisyr

  • Regelbunden trimning. För att behålla formen av din uppklippta korta frisyr, bör du trimma håret var 6-8 vecka.
  • Använda Volymskapande produkter. För att hålla håret fylligt och levande, överväg att använda volymskapande schampo, balsam och styling produkter.
  • Välj en produkt som ger struktur. En texturiserande produkt kan hjälpa till att framhäva dina olika hår längder.